Reference

Napoli, Italija

Sa sigurnošću možemo reći da je 10-stazna bowling kuglana u Italiji do sada najveći podhvat MP Bowling tima. Po sada već ubičajnoj praksi sve je počelo u našem pogonu proizvodnje, gdje je svaki i najmanji detalj izrađen po najvišim standardima kvalitete, preciznosti i dizajna. Zatim se odvijao transport do Italije što također nije jednostavan proces, jer količina dijelova je zaista bila zavidna, no naravno i to smo uspješno savladali. Dolazimo i do najvažnijeg dijela cijelog stvaranja jedne nove bowling kuglana a to je montaža, koja je završena zahvaljući timu vrijednih MP montažera u rekordnom roku od nešto manje od 2 mjeseca.

Predivnih 10 staza bowlinga opremljenih suvremenom tehnikom, vrhunsko ozvučenje i rasvijeta koji zasigurno pojačavaju dojam atmosfere koja Vas jednostavno privlači da i Vi bacite upravo na tom bowlingu kuglu, ako ništa drugo uvijek možete uživati gledajući svoj omiljeni sport jer eneterijer je napravljen da biste se osjećali maksimalno ugodno.

Sve je napravljeno po sistemu “ključ u ruke“ , što znači nakon što angažirate MP Bowling nemate više nikakve brige osim jedva čekati svoju novu kuglanu.

Zaista smo ponosni na cjeloukupni projekat i na ukazano povjerenje koje nam pokazuje da smo svaki put sve bolji i bolji.

10 bowling staza

  • Elektronika – S.E.S
  • Softver – Steltronic
  • RGB LED smart rasvjeta sa DMIX kontrolom
  • Kožne garniture specijalno dizajniranje od strane MP Bowling-a
  • 55 tona utrošenog materijala
  • 2 mjeseca montaže

Klijent

Napoli, Italija

Tip

Bowling

MP Bowling - Ukratko o nama

Naše staze su nosioci nekoliko svetskih rekorda, pa se samim tim možemo pohvaliti sa izuzetnom preciznošću izrade... Čitaj dalje

Radno vrijeme MP Bowling

Ponedeljak               08:00 - 17:00

Utorak                      08:00 - 17:00

Sreda                       08:00 - 17:00

Četvrtak                   08:00 - 17:00

Petak                        08:00 - 17:00

Vikend                         Zatvoreno

Usluge MP Bowling

Usluge koje MP Bowling pruža svojim klijentima su, osim ostalih, i

Dizajniranje

Projektiranje

Izrada

Servisiranje